rVDM

Vanaf 1 januari 2023 wordt iedere mestvervoerder verplicht ritten digitaal aan te melden via het rVDM (realtime Vervoersbewijs Dierlijke mest). Rovecom heeft de voordelen van de digitale mestbonnen al enige tijd geleden ontdekt. Wij zijn in 2016 al gestart met de ontwikkeling van eVDM®, dé digitale oplossing voor mestregistratie. Wij ontwikkelden eVDM® omdat wij toen al geloofden dat digitalisering de sector vooruit zou helpen. Veel mestvervoerders rijden er inmiddels al mee.

Deelnemer rVDM-stuurgroep

De ervaring die wij de afgelopen jaren opdeden, zetten wij in als deelnemer binnen het sectoroverleg van het rVDM. Hierdoor zijn wij nauw zijn betrokken bij het hele proces. De kennis die wij daar op doen, verwerken wij vervolgens weer in eVDM®. Daarmee voldoet eVDM® volledig aan de nieuwe wet- en regelgeving zoals de overheid die vanaf 1 januari 2023 van jou eist.

Stap nu over

Als mesttransporteur ontkomt je er niet aan te digitaliseren. Waarom dan niet nu al gebruik maken van de expertise en kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgedaan op het gebied van de digitale mestbon? Ons advies? Direct doen! U heeft nu nog tijd om u goed voor te bereiden, zodat de registratie op 1 januari net zo soepel verloopt als u nu gewend bent, maar dan digitaal.

Vraag eVDM® daarom nu heel eenvoudig aan. Klik op onderstaande button en na het invullen en versturen van je gegevens maak je direct gebruik van de voordelen.