Cor van der Spek Mesthandel en Transport

Cor van der Spek Mesthandel en Transport

Cor van der Spek Mesthandel en Transport uit Poederoijen is al een paar jaar één van onze tevreden gebruikers. Zij houden zich voornamelijk bezig met de handel en transport van dierlijke mest, zowel vast als vloeibaar.

Hollen of stilstaan

Eigenaar Cor van der Spek heeft een paar jaar geleden besloten eVDM® te gaan gebruiken. Hij was het, voor zijn gevoel, inefficiënt werken zat. Chauffeurs kwamen soms heel de week niet langs op kantoor om de bonnen af te geven. Dit creëerde op kantoor een situatie van ‘hollen of stilstaan’, doordat de administratief medewerker het ene moment een stapel bonnen moest verwerken. Om vervolgens weer een paar dagen weinig tot geen bonnen op het bureau te hebben liggen om te verwerken. Dit kon vast anders.

Omschakeling ging soepel

De omschakeling van papieren mestbonnen naar digitale mestbon verliep soepel. Doordat smartphones en tablets tegenwoordig niet meer weg te denken zijn uit ons dagelijks leven, konden de chauffeurs bij Cor van der Spek Mesthandel en Transport zo aan de slag met het invullen van de gedigitaliseerde bon. Het levert hen zelfs flink wat tijdwinst op, doordat alle ingevulde bonnen gelijk zichtbaar worden voor mensen op kantoor die de bon verder moeten verwerken.

In de onderstaande video vertellen zij graag over hun ervaringen.