Firma Wassenaar

Firma Wassenaar is gespecialiseerd in het vervoer van vloeibare en vaste mest. Ze rijden met 16 tankauto’s en 2 walkingfloors.

Nieuw mestbeleid

Met de nieuwe Uitvoeringsregeling Meststoffenwet in het vooruitzicht, waarin het digitaal invullen van het vervoersbewijs dierlijke meststoffen verplicht wordt gesteld, vond de Firma Wassenaar het tijd hier vast mee te beginnen. Sinds oktober 2020 werken zij met eVDM®. Dé elektronische oplossing voor mestregistratie.

Gemak voor de chauffeur

De chauffeurs ervoeren gelijk al het gemak van het digitaal invullen van de mestbonnen. Doordat de vervoersbewijzen gekoppeld zijn aan hun bedrijfsmanagementsysteem, kan de chauffeur per in te vullen veld een keuze maken uit vooraf ingestelde opties. Ook op kantoor zijn de medewerkers enthousiast. Ingevulde eVDM’s worden gelijk ontvangen en verwerkt in het systeem. Dit maakt de administratie een stuk overzichtelijker.

Goede begeleiding

De implementatie verliep soepel. “De mensen van Rovecom Agri&Food hebben ons hierin zeer goed begeleid. Dit maakte dat onze chauffeurs in no time gewend waren aan de omschakeling van papier naar digitaal”, aldus Hans Zondervan – planner bij Firma Wassenaar. “Als we vragen hebben, worden we gelijk geholpen door de supportdesk van Rovecom. Dat vinden wij erg prettig.”

Gebruiksvriendelijke software

“Nu wij zelf hebben ervaren hoe gebruiksvriendelijk de software is, raad ik andere bedrijven zeker aan over te stappen op eVDM® van Rovecom. Met eVDM® wordt de administratie van je mestregistratie een fluitje van een cent.”

 

Firma Wassenaar case