Geen doei, maar tot ziens!

Sil neemt afscheid van Rovecom

‘Geen doei, maar tot ziens, dat is letterlijk wat dit bericht van mij als medewerker bij Rovecom is. Voor veel klanten ben ik de schakel tussen klanten, praktijk en kantoor geweest. Van MiMIS-support, software-uitbreidingen of -implementatie bij nieuwe klanten, analyseren van bedrijfsprocessen en nieuwe business ontwikkelen. Leuk en leerzaam om dit te kunnen en mogen doen.’

‘Een van de laatste projecten waar ik aan werkte was de ontwikkeling van eVDM voor de mesttransportsector. eVDM, het elektronische Vervoersbewijs Dierlijke Meststoffen is door de inzet van meerdere sectorpartijen en RVO, NVWA en het Ministerie van Economische Zaken van pilotproject naar product gekomen. Ik deed dit onder het motto ‘Minder papier, meer plezier!’.’

‘Dat motto is niet uniek voor eVDM maar voor meerdere softwareoplossingen van Rovecom. In de agrarische en GWW-sector is het vertrouwen in papier groot. Digitalisering is een grote stap, maar zit dicht tegen ‘real-time’ aan en geeft daarmee betere en snellere inzichten in de bedrijfsvoering. Daarvan kunnen we met z’n allen profiteren.’

‘Al met al een leerzame, maar zeer bewogen en intensieve periode. Met veel vertrouwen in mijn collega’s en onze klanten neem ik nu afscheid. Ik ga verder als ZZP-er, iets dat is voor en naast mijn baan bij Rovecom al deed. Omdat ons ‘agri-wereldje’ maar klein is en we met elkaar enorm veel mensen kennen, zeg ik geen doei, maar tot ziens! In de volle overtuiging dat we elkaar in de toekomst zeker weer tegen gaan komen.’

Wij wensen Sil veel succes met zijn loopbaan!