Digitale mestbon in een tijd van afstand houden

Wat een bizarre tijd is dit toch. Veel voorzieningen zijn dicht en het werkende leven is drastisch veranderd. Niemand weet hoe lang deze maatregelen nog gaan duren. Wij denken graag met u mee om uw werk zoveel mogelijk door te kunnen laten gaan, juist in deze tijd. Werkt u nu nog met de papieren mestbon? Wij stellen onze digitale mestbonnenapp eVDM® zolang als deze maatregelen duren volledig en kosteloos aan u beschikbaar.

Vanuit huis

In deze onzekere periode waarbij we dringend worden verzocht thuis te werken, lichamelijke contacten te vermijden en gepaste afstand te bewaren van elkaar, biedt de digitale mestbon uitkomst. Met eVDM® vult de chauffeur het digitaal gemaakte VDM in op een tablet of smartphone. Weegbonnen kunnen eenvoudig aan het eVDM worden toegevoegd, door een foto te maken en deze in het eVDM op te slaan. Doordat de eVDM’s in de cloud worden opgeslagen, kan de administratief medewerker ook vanuit huis de bon openen en verwerken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Nadat wij uw aanmelding ontvangen hebben, richten wij gelijk eVDM® voor u in zodat u zo snel mogelijk hiermee aan de slag kunt. Wij zorgen ervoor dat uw klantgegevens in eVDM® staan, waardoor het voor de chauffeur een fluitje van een cent is om de bon in te vullen. Uw chauffeurs hoeven geen bonnen meer op kantoor of bij uw administratief medewerker(s) thuis af te geven. Tegelijkertijd hoeft de administratief medewerker ook niet op kantoor aanwezig te zijn om de bonnen te kunnen verwerken. Alles gaat volledig digitaal.

Welke barcodescanner gebruikt u?

Om gebruik te kunnen maken van eVDM® moet de barcodescanner van uw GPS-AGR apparatuur van het type CCD linear imager te zijn. Bij deze scanners wordt als het ware een foto gemaakt van de barcode van het VDM-nummer. Dit is het geval bij scanners van VMA en Data2Track. Het is niet mogelijk om de barcode te scannen met een laser scanner. Ervaring leert dat om deze reden diverse scanners van de Psions van Eijkelkamp niet geschikt zijn in combinatie met eVDM®. Twijfelt u of uw gebruikte scanners werkbaar zijn met eVDM®? Neem gerust contact met ons op.

 
Wilt u uw medewerkers in deze periode faciliteren door gebruik te maken van eVDM®? Vult u dan het onderstaande formulier volledig in. Dan regelen wij de rest.